Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa paras?

Kaarina kirkastaa kaupunkikuvaansa. Millaisia mielikuvia kotikaupunkimme synnyttää? Mitä Kaarinan kaupungista ajatellaan? Kaarinan kaupunki ryhtyy kirkastamaan kaupunkikuvaansa eli brändiänsä. Hyvä kaupunkikuva on kiteytys parhaista vetovoima- ja menestystekijöistämme, jotka erottavat Kaarinan muista kaupungeista.

– Brändityön tavoitteena on vahvistaa entisestään Kaarinan houkuttelevuutta ja varmistaa sen elinvoima myös tulevaisuudessa. Tämä onnistuu tunnistamalla kaupungin parhaat vetovoima- ja menestystekijät. Kirkastetulla kaupunki-ilmeellä markkinoidaan erityisesti tulevaisuuden Kaarinaa, kertoo Kaarinan Kehityksen markkinointipäällikkö Sanna Varjanne.

 

Kutsumme kaarinalaisia asukkaita, yrittäjiä ja työntekijöitä luomaan Kaarinan kaupunkikuvaa. Näkemyksiä ja palautetta kerätään kesän aikana muun muassa kaupoissa ja tapahtumissa. Lasten Kaarina on toimiva väylä kuulla lasten ja lapsiperheiden ääntä. Näin brändi perustuu aitoihin tarinoihin, kokemuksiin ja ylpeydenaiheisiin. Pääset kertomaan omat mielipiteesi osoitteessa: kaarina.kysyy.fi/paras-paikka

 

Brändiä kehitetään yhteistyössä Mainostoimisto KMG Turun kanssa. Mainostoimisto valittiin toteuttajaksi kilpailutuksen perusteella. Sen muita asiakkaita ovat muun muassa Sosiaali- ja terveysministeriö, Metsähallitus Laatumaa, Turun, Uudenkaupungin ja Keravan kaupungit, K1 Katsastus ja Moët Hennessy Finland.

 

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Sanna Varjanne, p. 050 3271 075.

Kommentit

Hovirinnan leikkipuisto

Hovirinnan leikkipuisto on monella tapaa huippu. Siellä kun on lasten kanssa, isompi voi kiipeillä kauemmalla telineellä ja pienempi pyöriä pientenpuolella, mutta näköyhteys löytyy kummankin alueen välille, joten sitä pysyy hyvin perillä isommankin lapsen tekemisistä. Lisäksi lenkki, joka kiertää aluetta on mainio, koska siinä voi kävellen nukuttaa lasta rattaissa, vaikka toinen lapsi olisi puistossa leikkimässä. Myös liikennepuisto leikkipuiston yhteydessä on ollut meidän ykköspaikka, siellä on todella kivaa omien potkulautojen ja pyörien kanssa.

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti